Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Είναι απίστευτο να κερδίζεις την Premier League»

Salah: «Είναι απίστευτο να κερδίζεις την Premier League»

Για την κατάκτηση της Premier League που επισημοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη μίλησε σήμερα ο Mohamed Salah στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως το συναίσθημα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι απίστευτο.

Για την κατάκτηση του τίτλου, ο Αιγύπτιος είπε:
“ Το συναίσθημα είναι απίστευτο, όταν κερδίζεις ένα τέτοιο τρόπαιο. Είναι απίστευτο να κερδίζεις την Premier League μετά από τόσα χρόνια για τον σύλλογο και για τους οπαδούς. ”

“ Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι δύσκολο να πω πως νιώθω. Όταν ήρθα εδώ είπα πως θέλω να κερδίσω την Premier League, ήταν το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να κερδίσω την Premier League και το Champions League. Ο κόσμος με ρώταγε: Αν πρέπει να επιλέξεις ένα; Τώρα μπορώ να πω, ότι επιλέγω και τα δύο! ”

“ Η Premier League, τώρα που την έχουμε κερδίσει μπορώ να πω, πως είναι το κάτι άλλο για την πόλη. Όλοι είναι τρελοί για τα αποτελέσματα μας και τρελοί για την Premier League. ”

“ Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για όλους, για όλους τους οπαδούς ανά τον κόσμο. Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την υποστήριξη τους. Έκαναν σπουδαία δουλειά, όπως και οι παίκτες. Είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια. ”

Για τα γκολ που σκοράρει:
“ Είναι ωραίο να σκοράρω γκολ και να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Νιώθω πως είμαι χαρούμενος εδώ. Τα πηγαίνω καλά και όλα πάνε καλά, με την ομάδα να έχει κερδίσει τρόπαια. ”

“ Όλα είναι καλά και το απολαμβάνω. ”

Για τους Red fans:
“ Κάναμε τα πάντα, για να τους κάνουμε χαρούμενους, αλλά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την υποστήριξη τους. ”

“ Φυσικά έκαναν σπουδαία δουλειά στο Anfield και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος, Liverpool αυτό για σένα. Έκλεισε ο Mo Salah. ”

Ο Salah είναι και φέτος ο πρώτος σκόρερ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com